contact@pro-vitaal.nl
+31 (0)6 406 09 223

Over Pro-Vitaal

Even voorstellen

Pro-Vitaal zorgt er voor dat uw mensen zich vitaal voelen, zodat uw bedrijf goed draait en de sfeer plezierig is. Vitaliteit is letterlijk: Levenskracht. Wie vitaal is, heeft Energie genoeg voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Op het werk, maar ook in de vrije tijd! 

De thearapieën die Pro-Vitaal aanbiedt, zijn geschikt voor iedereen! Gezonde medewerkers krijgen nog meer energie en levenslust, medewerkers met klachten worden met behulp van Pro-Vitaal snel ‘van klacht naar kracht’ gebracht.

Een team dat met plezier werkt, is toch goud waard?

Door de thearapieeën die Pro-Vitaal aanbiedt, wordt het verzuim door ziekte teruggebracht. Dit bespaart u als organisatie veel geld en voorkomt onnodige stress. 

Net als u houden wij van Pro-Vitaal van resultaat, dit is de insteek waar wij mee werken, het oplossen van problemen en klachten van u en uw medewerkers.

Pro-Vitaal bestaat al weer 11 jaar, en is opgericht door Regina de Jonge. Pro-Vitaal werkt voor een groot aantal klanten in de provincie Groningen, zo werken wij bijvoorbeeld voor de Rijksuniversiteit van Groningen en het UMCG. 

Wilt u ook het verzuim van uw bedrijf verminderen en productiviteit verhogen door het creëren van vitale medewerkers?  Neem dan contact met ons op zodat u ook de vitaliteit van uw organisatie kunt verhogen!