contact@pro-vitaal.nl
+31 (0)6 406 09 223

Blog title

09
Apr

Reactie van een klant

Hallo,

Ik wil bij deze even mijn appreciatie uiten voor de service die Pro-Vitaal biedt aan de FEB. Wanneer mijn schema het mij toelaat, heb ik om de week een korte (20min) en af en toe een langere (40min) behandeling. Deze behandelingen helpen mij echt om de stress die onze baan met zich meebrengt even te verlichten. Na elke behandeling voelt mijn lichaam een stuk lichter en veel meer ontspannen. In het verleden heb ik door een te gespannen houding al vaker rug- en nekklachten gehad, maar sinds ik hier werk en mij laat behandelen door Pro-Vitaal is dit helemaal van de baan. Zij hebben een heel goed begrip van het lichaam, en weten perfect waar en hoe ze moeten ingrijpen om verdere problemen te voorkomen. Hierbij maakt het ook niet uit wie behandelt. Al heeft ieder zijn/haar eigen stijl, het resultaat is steeds hetzelfde: een ontspannen lichaam, en een tevreden ik.

Ik hoop dan ook dat ik nog lang mag kunnen gebruik maken van deze service.

Vriendelijke groet,

Maarten

Leave a Reply